Zoette aardappel zwarte bonen burger

Heerlijke burgers die je kan maken in je tosti-ijzer. Of in de koekenpan of in de oven… Wat heb je nodig: 1 cup zoette aardappel gestampt. 1 cup zwarte bonen 1 cup bruine rijst 1 cup havermout 2 eetlepel kleingesneden rode ui 1 theelepel van elk / komijn / paprika / knoflook poeder 1/2 theelepel zout (als je wil) Wat moet je doen: Doe de zoette-aardappelen in een kom en stamp deze. Voeg daarna de rest toe en meng dit (met je handen) tot er een vochtige goed kneedbare massa ontstaat. Dit zou voldoende moeten zijn voor 4 burgers. Je kan de burgers in je tosti-ijzer doen 2 per keer of zo. En in 15 min gaar grillen. Of je stopt ze in een, op 200 graden, voorverwarmde oven voor 15 min. Of bak ze in de koekenpan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.